//cdn.globalso.com/cnccmie/banna-41.jpg
//cdn.globalso.com/cnccmie/bennr2.jpg
//cdn.globalso.com/cnccmie/bennr3.jpg

ngeunaanus

China Construction Machinery Import & Export Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji eksportir mesin palabuhan utama Cina, ayana di Kota Xuzhou.Kusabab ngadegna perusahaan di 2011, kami geus fokus kana pasar mesin port.Dina 2012, urang cooperated kalawan XCMG pikeun hasil ngamekarkeun ccmie brand samping loader bango.

maca deui

panasproduk

wartainpormasi

maca deui